Vissza

Tableau alapok képzés 3 napban

  Kata Rozmis

  2017.10.20. 15:45

Ahogy láthattátok, néhány hónapja meghirdettünk az Eventbrite-on 3 órás bemutatókat / workshopokat különböző témákban: Tableau, Power BI, gépi tanulás. Ezeknek a célja az adott termék/technika bemutatása. Igyekszünk minél több témát érinteni, hogy a résztvevők teljes képet kapjanak az eszközök által nyújtott lehetőségekről. Éppen ezért nincs időnk részletesebben megnézni egyes területeket, sőt lehetetlen akár az összes funkción végig menni. Régóta szeretnénk viszont átadni az általunk a projektjeinken használt tudást, hogy mások munkáját is hatékonyabbá tegyék az interaktív elemzések, az adatvizualizációs technikák, az önkiszolgáló riporting.

Az elmúlt hetekben eljutottunk oda, hogy a Tableau-val kapcsolatban összeállt 
a komplett tananyag, az elmélettel és a gyakorlatokkal együtt, 
amit 3 napban kezdő oktatásként tudunk Nektek átadni.

Természetesen a Tableau világnak csak egy részét tudjuk itt bemutatni, viszont ezzel a tudással a résztvevők már el tudnak indulni az úton, képesek leszelnek önálló elemzéseket és adatvizualizációkat készíteni.

Sokat írtunk már az üzleti intelligenciáról, és önkiszolgáló riportingról, és itt nem szeretném újra az adat alapú döntéshozás előnyeit sorolni itt, viszont annak a hozzáadott értékéről, amikor egy modern BI eszközhöz értő szakember van a csapatban, még nem beszéltünk. Minden területen, ahol döntéshozás, döntéselőkészítés, döntéstámogatás, adatokból információ előállítása (riportok vagy prezentációk formájában), elemzése történik egy ilyen tudással rendelkező szakembernek lehetősége van a hatékonyság növelésére (automatizálási lehetőségek), a riportok önkiszolgálóvá tételére, interaktív, azonnal átlátható elemzések készítésére. A napi munkában ezeknek igazán nagy jelentősége van.

Akinek felkeltettük az érdeklődését (vagy mindig is kíváncsi volt), álljanak itt a részletek a tanfolyammal kapcsolatban:

MIRŐL fog szólni?

A képzésen a résztvevők megtanulják használni a Tableau-t, mint adatvizualizációra és adatelemzésre tervezett eszközt. Röviden összefoglalva a témák, amiket érinteni fogunk:

 • Tableau termékek
 • a Tableau szerkesztői felülete
 • vizualizációk felépítése lépésről lépésre
 • térképes elemzések
 • interaktív Dashboard-ok és Story-k készítése
 • elemzések megosztása a vállalaton belül, közös munka
 • beépített analitika
 • kalkulációk a Tableau-ban

A képzés CÉLja

Alapvetően gyakorlatorientált képzést dolgoztunk ki, hogy minél több tudást magukkal tudjanak vinni a résztvevők. Közösen elvégzendő és egyéni feladatokkal, az elmélettel támogatott példákkal, és a nap végén workshop jellegű közös munkával igyekszünk kézzelfogható ismeretekhez juttatni a hallgatókat, hiszen határozott célunk, hogy a megszerzett tudást a mindennapi munkájukban is fel tudják használni.

További INFÓK a képzésről elérhetőek az Ixenit tréning oldalán.

 • első alkalom:     2017.11.21-23. 9:00-17:30
 • helyszín:           1031 Budapest Záhony u. 7. Graphisoft Park "C" épület
 • ár:                     180.000 HUF+ Áfa helyett bevezető ár 2017-es tanfolyamainkra: 108.000 HUF+ Áfa
 • a jelentkezés menete:            

a jelentkezés után e-mailben küldünk egy díjbekérőt a trainings@ixenit.com címről. Ahhoz, hogy biztosítsd a helyed a tanfolyamon a képzés kezdete előtt legalább 3 munkanappal be kell hozzánk érkeznie a tanfolyami díjnak.


   

Megjegyzések
Még nincsenek hozzászólások. Légy első!

Címkefelhő

Legutóbbi bloggerek

Bernadett Bertalanné Szemes
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2020.10.20.
Sándor Salamon
Bejegyzések: 1
Csillagok: 0
Dátum: 2020.10.14.
Adrienn Keszőcze
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2020.09.25.
Szilvia Tóth
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2020.09.14.
Pál Dobosi
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2020.08.25.

Kapcsolat