A COVID-19 globális terjedése az üzleti szereplőket és közösségeket mind gazdasági, mind humanitárius hatásokkal szembesíti, amelyek próbára teszik az infrastruktúrát, az erőforrásokat és az eddig jól működő gazdasági modelleket. A gazdasági szereplők egyfelől a vírus terjedése elleni védekezésre, másfelől a vírusnak az üzletmenetre gyakorolt hosszútávú negatív hatásának csökkentésére keresnek megoldásokat.

Az Automation Anywhere által kínált szoftver megoldások segíthetik a gazdasági szereplőket az előre nem látható globális megrázkódtatások és az üzletmenet zavarainak kezelésében, ideértve a COVID-19 hatását is.

A globális egészségügyi válságban a gazdasági szereplők közül a bankszektor helytállása alapvető fontosságú, az ő esetükben az üzletmenet folytonosságának fenntartása nemzetgazdasági jelentőségű.

Védje meg vállalkozását és dolgozóit

A válság és a kihívások idején a világ gyorsan változik, az RPA nyújtotta lehetőségek kihasználása azonban segíthet a stabilitás fenntartásában ebben a bizonytalan időszakban is. A digitális munkaerő segítségével megőrizhető az üzletmenet folytonossága, valamint a felügyeletet nem igénylő ügyfélszolgálati tevékenység is fenntartható az automatizálás révén. A különböző rendszerek távolról is elérhetőek, akár otthonról is.

Ahogyan a cég működése alkalmazkodik az új kihívásokhoz, az RPA úgy alkalmazkodik a felmerülő igényekhez.

A Bot Insight segítségével az üzleti folyamatok átláthatósága fenntartható, miközben az Enterprise RPA csomag segít gyorsan és hatékonyan automatizálni a folyamatokat.

Intelligens automatizálás

Az üzleti automatizálás révén emberi erőforrás szabadul fel, nő a kapacitás, így a globális kihívások gyorsan és hatékonyan kezelhetőek, több idő és energia fordítható az operatív működési problémák megoldására.

A Mesterséges Intelligencia (MI) segítségével valós idejű elemzéseket végezhetünk, így biztosítva a gyors döntéshozatalt és reagálást.

Hitelfelvételi folyamat támogatása

A jelzáloghitel refinanszírozási kérelmek számának növekedésével szükségessé válik a hitelezésfelvételi folyamat gyorsítása. Az intelligens automatizálás segítségével a teljes jelzálog hitel-igénylés időtartama a negyedére csökkenthető, és kevesebb, mint 30 perc alatt lebonyolítható. Az ügyfélazonosítók és az alkalmazások adatainak összegyűjtése és a hiteligénylési rendszerbe való felvitele után teljes kockázatvállalási képet kaphatunk. Ezáltal a ciklusidő és a manuális folyamat 80 százalékkal csökkenhet, a hibázás lehetősége pedig teljes egészében kiiktatható.

Ügyfélszolgálati tevékenység

A megnövekedett hívásmennyiség és az munkaerő kapacitásában történt változás szükségessé teszi az ügyfélszolgálati kérelmek feldolgozásának fejlesztését. Az ügyfelek tájékoztatása érdekében automatizálhatjuk a velük való kommunikációt. A rutin feladatok, mint az ügyfelektől beérkező kérelmek vagy az adataik CRM rendszerbe történő felvitele, módosítása az automatizálásnak köszönhetően enyhítheti a csökkentett ügyfélszolgálati létszám okozta problémákat.

Ezen felül az Automation Anywhere megoldása képes ellenőrizni a kérelmek helyességét, a kinyert adatokat a meghatározott űrlapok alapján adatbázisokhoz rendelni és – nem utolsó sorban – az ügyfelek számlanyitás iránti kérelmeit is automatizálni.

IT rendszer frissítése

Az egyszerű rendszerfrissítések elvégzése a jelenlegi helyzetben szintén kihívást jelenthet. Az Automation Anywhere RPA platformján épített botok képesek összegyűjti a rendszerfrissítési kérelmeket, majd a frissítéseket elvégezni.