Ixenit Blog

Home Office: are all days of the week made equal?

Information is good. Everybody knows that. We cannot make informed decisions without good, reliable data. But sometimes data can also be used just to get to know ourselves better. It can also uncover problems we wouldn't be able to identify otherwise.

While I have been thinking about what a good t...

Jelenlét – távollét: új szempontok a home office-ról

A home office forró témává vált. Az már eldőlt, hogy végleg és lényegében minden munkahelyen részévé vált a mindennapi munkának. A mindent leegyszerűsítő kérdés mögött viszont számtalan meg nem válaszolt, vagy nyíltan fel sem tett kérdés rejtőzik, melyek legtöbbje a munkaszervezés problémája köré ös...

Robotok és interfészek- a vállalati evolúció szolgálatában

"Nanoaszteroida”

Már 2020 első napjaiban láttuk közeledni, és 2020. március 16-án Magyarországra is becsapódott felületén rengeteg tüskefehérjével a COVID-19 nevű aszteroida. Kellemes gazdasági klímában fogadtuk, mégis gyors toalettpapír, liszt és tésztaviharokat kavart, meg aztán leginkább tanács...

A távmunka napi munkaszervezési és adminisztrációs feladatai – Egy IT cég saját megoldása

Vannak azok a vezetők, akik nehezen fogadják el a Home Office (kényszerű?) térhódítását: “Dolgozik-e otthon a kolléga rendesen? A személyes megbeszélések, találkozók hatékonyabbak!”

Ilyen és hasonló típusú kérdések merülnek fel bennük. Másoknak ez nem okoz gondot, ők nyilván a távmunka előnye...

CSS Grid - a webfejlesztés forradalma

Számos cikk és videó található a CSS Grid Layoutról, ahol a 2018-as webdesign trendek fő újdonságaként emlegetik, ami átformálja a designerek és a fejlesztők látásmódját a webfejlesztés terén.

De miért is lett ennyire felkapott, mivel tud többet és miben rejlik a népszerűsége?

Fejlesztői szemmel...

© 2021 Ixenit Kft.

www.ixenit.com